Неделя, 21 Юли 2024
 
 
За фирмата

“Мармекс”ООД е наследник на създадената през 1991 г. ЕТ “Отражение”- една от първите, работещи в областта на скалнооблицовъчните материали. Познанията си тогава черпи от опита на основоположника  Петър Сливков, а хъса за работа– от младите и енергични съсобственици, които откликват на търсенето на специфичния пазар, водени от амбицията си за усъвършенстване и прилагане на новостите в бранша. Фирмата изминава дълъг път на развитие, като към днешна дата притежава два модерни производствени цеха за извършване на всякакъв тип дообработки и складова база на площ от над 12000 кв.м. Централата на фирмата е позиционирана в гр.Стара Загора, където е и представителния шоурум. На разположение на клиентите са и изнесените ни офиси в гр.София, Свети Влас /обл.Бургас/ и Твърдица /обл.Сливен/.

Фирмата  разполага с 4 екипа професионалисти за извършване на  различни по сложност и технология монтажи, съобразени с индивидуалните особености на всеки обект и специфичните изисквания на клиентите.

От началото на 2004 г. “Мармекс”ООД извършва собствен внос и продажби на едро и дребно на гранити и мрамори от Италия, Бразилия, Индия, Китай, Турция и Гърция, като поддържа постоянни наличности и конкурентни цени.

В «Мармекс»ООД има и специално обособен отдел за шлайфане, полиране и възстановяване на стари и съхраняване и поддръжка на нови настилки и облицовки. Като дистрибутор на италианската фирма «Тенакс», «Мармекс»ООД извършва и  продажба на професионална козметика за камък

N_31
Image Download
N_32
Image Download
N_33
Image Download
N_34
Image Download
N_35
Image Download
N_36
Image Download

 

Display Num